Makelaars

Uw woning verhuren als makelaar

Met Huisvesting Direct verhuurt u gemakkelijk en snel uw huis aan particuliere huurders of arbeidsmigranten. Zo spoedig mogelijk wordt er contact met u opgenomen om de huisvesting te bespreken en schakelen we snel om uw woning zo snel mogelijk te kunnen verhuren. 

De organisatie Huisvesting Direct betreft een zogenaamd ‘platte ‘organisatie. Hiermee bedoelen we dat u contact heeft met een medewerker van Huisvestingdirect, die dus tevens met veel enthousiasme en passie voor het vak voor u als makelaar, de consument en onszelf als woningbemiddelaar aan de slag gaat om aan een ieder zijn wensen cq. verwachtingen te voldoen en hopelijk gaat overtreffen. Kwaliteit is waar wij als Huisvesting Direct voor staan!

De zekerheden van het woningverhuur bij Huisvesting Direct

Bij Huisvesting Direct staan we garant voor zorgeloze en rendabele verhuur. Daarom bieden wij u als makelaar of belegger de volgende zekerheden:

 • gemiddeld binnen twee weken uw woning verhuurd;
 • woningverhuur aan uitsluitend gescreende huurders; 
 • snel verhuren dankzij een groot landelijk netwerk van huurders;
 • publicatie van de woning op de website van Huisvesting Direct;
 • persoonlijke service van een vast contactpersoon;
 • meeliften op ons strategisch en tactisch zeer sterk ingerichte social media proces.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Waar moet de woning aan voldoen?

Al onze woningen die wij verhuren aan arbeidsmigranten dienen te voldoen aan de normen van SNF. Dit betekent dat deze onder andere moeten voldoen aan de volgende eisen:

 • minimale beschikbare ruimte van 12 m2, inclusief algemene ruimte;
 • buitenlandse televisie en WiFi-mogelijkheid;
 • rookmelder, schuimblusser, blusdeken en vluchtroutes moeten aanwezig zijn;
 • Huisregels.

Met het SNF-pakket van Huisvesting Direct maakt u snel en eenvoudig uw tijdelijke huisvesting geschikt volgens de normen van SNF. In het pakket zitten onder andere de volgende onderdelen:

 • schuimblusser van 6 liter;
 • blusdeken;
 • rookmelder;
 • evacuatieplan;
 • huisreglement (meertalig).

U bestelt het SNF-pakket eenvoudig door het contactformulier in te vullen of te bellen. 

Hoe werkt de verhuur?

Bij Huisvesting Direct ontzorgen we u volledig, wanneer u uw woning of pand wilt aanbieden als tijdelijke huisvesting. Om die volledige ontzorging mogelijk te maken, werken wij met het volgende stappenplan:

 1. Meld uw woning of pand aan via het aanvraagformulier.
 2. Wij adviseren binnen een dag over de verhuurmogelijkheden en eventueel beheer van uw woonruimte. 
 3. Wij gebruiken uw aangeleverde informatie om uw woning onder de aandacht te brengen bij onze huurders.
 4. Als een potentiële huurder zich meldt, wordt een afspraak met u gemaakt voor de bezichtiging.
 5. De onderhandelingen over de huurvoorwaarden en het huurcontract worden door ons gevoerd. Aanvullende afspraken met betrekking tot brandveiligheid en huisregels nemen wij direct mee in dit gesprek.
 6. Het Incheckrapport wordt opgemaakt aan de hand van een uitgebreide serie foto’s en beschrijvingen. 
 7. U levert de woning geheel ontruimd en schoon op.
 8. Uw huis is verhuurd. Na de verhuur heeft u het recht om een inspectie uit te voeren of potentiële kopers van uw pand rond te leiden. Uiteraard gaat dit wel in overleg met de huurder en Huisvesting Direct.

Over Huisvesting Direct.

Wij zijn een betrouwbare partner in het bijeenbrengen van huurders en verhuurders. Wij zetten ons graag in voor betaalbare en goede woningen voor tijdelijke huisvesting van arbeidsmigranten, expats en niet-arbeidsmigranten. Uiteraard werken we daarbij samen met partners en buren om een fijne leefomgeving te creëren. Daarnaast vragen wij geen dubbele bemiddelingskosten, maar hanteren we transparante courtage tarieven. Al onze medewerkers worden geacht zich te houden aan onze opgestelde integriteitscode. Ontdek meer over Huisvesting Direct. 

Contact gegevens

Gelieve het telefoonnummer in te voeren waarop u het beste te bereiken bent. Uw gegevens zijn veilig bij ons. Uw mobiele telefoonnummer wordt alleen gebruikt voor het contact opnemen met u naar aanleiding van het invullen van dit formulier en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Uw telefoonnummer wordt alleen gebruikt voor het contact opnemen met u naar aanleiding van het invullen van dit formulier en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.